CNBC-e geri dönüyor! İlk programı Yiğit Kirazcı sunacak

CNBC-e kanalı 9 yılın ardından Türkiye’deki yayın hayatına yeniden başlıyor. Kanalda yayınlanacak ilk program Letterbox Türkiye olurken, sunucusu ise ünlü oyuncu Yiğit Kirazcı oldu.

Bir dönemin popüler televizyon kanalı CNBC-e geri dönüyor. Resmi X hesabından paylaşılan “Merhaba!” mesajıyla dönüşünü duyuran kanal, sokak reklamlarıyla da tanıtımını yapmaya başladı.

Ünlü oyuncu Yiğit Kirazcı’nın sunuculuğunu üstleneceği bir yarışma programıyla CNBC-e’nin geri dönüşünü başlatacağı öğrenildi. Kirazcı, 7 Haziran’da sezon finali yapacak olan Kızılcık Şerbeti dizisine veda ettikten sonra yeni görevine başlayacak.

İLK PROGRAM LETTERBOX TÜRKİYE
Shine Medya’nın sahibi Adil Şentekin ile anlaşan Yiğit Kirazcı, 9 yıl aradan sonra Türkiye’de yeniden yayınlanacak olan İngiltere’nin fenomen yarışma programı Letterbox Türkiye’nin sunuculuğunu üstlenecek. Program, yaz boyunca CNBC-e’de ekrana gelecek.

Kanalda ayrıca eskisi gibi ekonomi programların yoğunlukla yer alması ve akşam saatlerinde de farklı yabancı dizilerin yayınlanması bekleniyor. Ancak şimdilik içerik konusunda ayrıntılı bilgi paylaşılmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.