CK Enerji’den ‘Sporun Enerjisi’ne destek

ÇEŞİTLİ DALLARDA MÜCADELE EDEN 8 GENÇ SPORCUYA SPONSOR OLDU

Türkiye’de enerji sektörünün öncü şirketi CK Enerji, ‘Sporun Enerjisi Projesi’yle, çeşitli dallarda mücadele veren 4’ü engelli toplam 8 genç sporcuya sponsor oldu. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladığı filmde “Bizim tüm desteğimiz gençlerimizle” diyen CK Enerji, önümüzdeki yıllarda bu projeyi genişleterek sürdürmeyi planlıyor.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı sosyal medyada özel bir film ile kutlayan CK Enerji, ‘Sporun Enerjisi Projesi’ ile genç sporcuların yanında yer almak üzere harekete geçti. İstanbul Avrupa Yakası, Antalya, Burdur, Isparta, Sivas, Tokat ve Yozgat’ta Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ilgili birimleri ile görüşerek çeşitli spor dallarında mücadele veren 8 gence sponsor olan CK Enerji, önümüzdeki yıllarda bu sayıyı daha da artırmayı ve projenin kapsamını genişletmeyi planlıyor.

“HİÇBİR ENGEL ONLARI HAYALLERİNDEN VAZGEÇİRMESİN”

19 Mayıs 1919’da Milli Mücadele’yi başlatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Ey yükselen nesil gelecek sizindir” diyerek Cumhuriyet’i gençlere emanet ettiğine işaret eden CK Enerji Regülasyon Direktörü Fidan Öztürk, “Enerji alanında Türkiye’nin öncü şirketi olarak geleceğimize duyduğumuz inançla biz de gençlerimizin her zaman yanında yer almak istiyoruz. Bu yıl sosyal medya için hazırladığımız 19 Mayıs kutlama filmimizde de altını çizdiğimiz gibi, ‘Hiçbir engel onların hayallerinden vazgeçmesine neden olmasın diye, bizim tüm desteğimiz gençlerimizle.” Bu amaçla CK Enerji çatısı altında faaliyet gösteren şirketlerimizin hizmet bölgelerinde, çeşitli spor dallarında mücadele eden başarılı sporcularımızın yanında olmak hedefiyle ‘Sporun Enerjisi Projesi’ni başlattık. İlk etapta bu yıl 4’ü engelli olmak üzere 8 sporcumuza destek olacağız” dedi.

“İLERLEYEN DÖNEMDE ULUSAL DÜZEYDE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ”

CK Enerji’nin engelli sporculara vereceği desteği yıllara yayılarak büyütülecek bir organizasyon olarak ele aldıklarını dile getiren Öztürk, “Bu kapsamda ilk etapta küçük ölçekte bireysel olarak başlattığımız sponsorluklarımıza ilerleyen dönemde ulusal düzeyde devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.