Cinsel istismarla anılan Michael Jackson’ın şarkıları silindi

Michael Jackson’ın hakkında yeni çocuk istismarı iddialarının ortaya çıkmasından sonra BBC Radio 2 Müzik Kanalı, yıldız şarkıcının şarkılarını silmeye karar verdi.

‘Popun Kralı’ olarak anılan Michael Jackson hakkında yıllarca çocuk tacizi suçlamaları yapılmıştı. Dünyaca ünlü yıldız Micheal Jackson’ın çocuklara cinsel istismarda bulunduğunu konu alan belgesel ‘Leaving Neverland’ büyük yankı uyandırmasının ardından, BBC Radio 2 Müzik Kanalı, Jackson’ın şarkılarını silme kararı aldı.

KARAR BELGESELDEN SONRA ALINDI

Kararın, geçen hafta yayınlanan şarkıcının çocuk istismarcısı olduğunu gösteren belgeselin yayınlanmasından sonra alındı.

CİNSEL İSTİSMARA UĞRADIKLARINI SÖYLEDİLER

40 yaşındaki James Safechuck ve 36 yaşındaki Wade Robson belgeselin yayınlandığı programda Jackson tarafından,cinsel istismara uğradıklarını söylemişlerdi.

blank

BİR HAFTADAN BERİ ŞARKILARI YAYINLANMIYOR

BBC RAdio 2, kararın alındığı geçen cumartesiden beri Jackson’nun şarkılarını yayınlamıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.