Cingöz Recai’nin müzikleri Sofya’da Senfoni Orkestrası ile kaydedildi

Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü filminin müzikleri Sofya’da Senfoni Orkestrası ile kaydedildi

Yıllar sonra Kanal D ve Limon Film işbirliği ile Content Turkey’e yaptırılan, Cingöz Recai Bir Efsanenin Dönüşü filmi beyaz perdede beğeni toplamaya devam ediyor.

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Meryem Uzerli, Haluk Bilginer ve Musa Uzunlar’ın paylaştığı filminin özgün müzikleri bestelendikten sonra Sofya’da Senfoni Orkestrası ile canlı bir şekilde kayıt edildi.

Filmin müziklerini besteleyen Işıl ve Hasan Özsüt; “Türk edebiyatında önemli yeri olan bir karakterin dünyasına girip onu müzik ile ifade edebilme fırsatı bizi çok heyecanlandırdı. Bizim öncelikli amacımız filmi sürükleyen, eğlenceli ama ayni zamanda seyirciyi yormadan güzel zaman geçirmelerini sağlayan bir müzik yelpazesi oluşturmak oldu.” dedi.

Cingöz Recai’nin genel hikâyesi ise şöyle;

“İyiliksever hırsız” Cingöz Recai yıllar sonra yeni bir soygun için ekibiyle sahalara döner. Ama bu soygunu kendi ekibiyle yapmayacaktır. Karanlık bir çeteye dahil olur ve bir teknoloji dehasının evini soymak için kılıktan kılığa, oyundan oyuna geçerek, kimsenin bilmediği gerçek hedefine yaklaşmaya başlar. Yıllardır aradığı, kişisel bir kin güttüğü Hayalet, artık ona nefesi kadar yakındır. Tabii ki belası Baş Komiser Mehmet Rıza da peşinde.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.