Cihan Mürtezaoğlu “Belli Olmaz”

Söz yazarı, besteci ve aranjör kimliğini ile alternatif müziğin en önemli isimlerden biri olan Cihan Mürtezaoğlu, yayınladığı son EP çalışması Hafif Masal’ın ardından, 12 Mart’ta 5 şarkıdan oluşan yeni EP çalışması “Belli Olmaz” ile dinleyicisi ile buluştu.

Sanatçı, EP ile aynı adı taşıyan şarkısı Belli Olmaz’ı, hikayesini kurgulayıp, yönetmenliğini yaptığı tematik video klibi ile 19 Şubat’ta müzik severlerin beğenisine sunmuştu. Dört yeni şarkının daha yer aldığı, “Belli Olmaz”ın isim şarkısı olduğu EP, 12 Mart’ta tüm dijital platformlarda yayına girdi.

EP’de yer alan tüm şarkıların söz, müzik ve düzenlemesi Cihan Mürtezaoğlu imzası taşıyor. 70’li yılların ilk yarısından rock ve Anadolu rock etkilerini, günümüzün alternatif ve indie anlayışları ile kendine has üslubunu ortaya koyarak birleştiren sanatçı, synth, gitar ve davul öğelerinden oluşan dördüncü EP çalışması ‘Belli Olmaz’ ile retro çağrışımlı kelimelerin ve melodilerin günümüzde geçerliliğini kaybetmediğini bir kez daha kanıtlıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.