Cihan Çakan “Sorma”

“Yana Yakıla” isimli single çalışması ile müzik dünyasına iddialı bir giriş yapan Cihan Çakan, sevenlerine sürpriz yaparak yeni çalışması “Sorma”yı 16 Ekim Çarşamba (bugün) müzikseverlerle buluşturdu.

Poll Production etiketiyle çıkan “Sorma” şarkısının söz ve müziği Nezih Üçler’e, düzenlemesi ise Erhan Bayrak’a ait. İddialı şarkının klibi için Emrah Özbilen yönetmenliğinde kamera karşısına geçen Cihan Çakan, fotoğraflar için Emre Yunusoğlu’nun objektifinin karşısına geçti.

Müzisyen bir ailenin içinde büyüyen ve müzik tutkusu küçük yaşlarda başlayan Cihan Çakan, titiz bir çalışma sonunda ortaya çıkan “Sorma” şarkısına çok güvendiğini söyledi. Şarkısı ve klibiyle iddiasını ortaya koyan genç sanatçı, müzik listelerini alt üst etmeye hazırlanıyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.