Çiğdem Özcan ‘İstanbul’da Sevmiştim’

Çiğdem Özcan ilk maxi single çalışması ‘İstanbul’da Sevmiştim’ ile müzik severlerle buluşuyor.

Çanakkale doğumlu Çiğdem Özcan, orta öğretimi bitirdikten sonra müziğe karşı ilgisinin olduğunu keşfederek Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümüne girdi. Lise eğitimini bitirdikten hemen sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Türk Sanat Müziği Ses Eğitimi Bölümü’nü kazandı. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi’nde Pedagojik Formasyon Eğitimi aldı ve eğitimini tamamlayıp müzik öğretmeni olma hakkını kazandı.

Müzik Öğretmeni olan Çiğdem Özcan’ın ilk albüm çalışmaları kış aylarında filizlendi. ‘İstanbul’da Sevmiştim’ maxi single çalışmasının müzik yönetmenliği Fırat Özbaylar yaptı. Single çalışmasına ismini veren ‘İstanbul’da Sevmiştim’ şarkısı Burak Buluç’a, ‘Affetmez ki Bu Yürek’ şarkısı Sonay Yağız’a, ‘İnadına İnat’ şarkısı Kaan Karamaya’ya, ‘Mevsimsiz Kuşlar’ şarkısı Berfin Gürsoy’a ait. Dört şarkıdan oluşan single çalışmasının fotoğraflarını Ali Eşitmez çekti.

Kayıtlarına 2016 Şubat ayında Marşandiz Stüdyolarında başlayan, yaklaşık altı ay boyunca büyük bir titizlikle hazırlanan ‘İstanbul’da Sevmiştim’ maxi single çalışması Hak Müzik etiketiyle dijital kanallarda yerini alacak.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.