Çifte kutlama için hediye fırsatları Teknosa’da

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, bu yıl birbiri ardına denk gelen Ramazan Bayramı ve Anneler Günü’ne özel akıllı telefonlardan akıllı saatlere, küçük ev aletlerinden tabletlere pek çok üründe kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Sabancı Holding iştiraklerindenTeknosa hem Ramazan Bayramı hem Anneler Günü için hediye arayışında olan tüketicilerin ihtiyacına pek çok üründe yaptığı avantajlı seçeneklerle cevap veriyor.

Kampanya kapsamında, özellikle pandemiyle birlikte yıldız ürünler arasına giren şarjlı süpürge kategorisinde, 28 Nisan-1 Mayıs tarihlerinde geçerli olmak üzere Philips şarjlı süpürge alana Philips küçük ev aletlerinde 600 TL indirim bulunuyor. Yine aynı tarihlerde Oppo A16 64/4 GB akıllı telefon yanında Remington saç düzleştirici hediye olarak verilirken, 5-8 Mayıs tarihlerinde de Xiaomi Redmi 10 4GB/128GB 6.5 inch akıllı telefon yanında Arzum el blenderi hediye olarak sunuluyor.

Çifte kutlama fırsatları kapsamında 4-10 Mayıs tarihleri arasında HP Laptop 4H251EA satın alanlar Preo tablete 1000 TL indirimli fiyatla sahip oluyor. 28 Nisan-4 Mayıs tarihlerinde Lenovo TAB M8 ZA5G0100TR tablet satın alanlar ise 339 TL değerindeki Tekno Garanti hediyesinden faydalanıyor. 1-4 Mayıs tarihleri arasında da TeknoClub üyelerine özel tüm notebook, tablet, monitör, yazıcı ve desktop ürünlerinde yüzde 10 indirim imkanı var. Son dönemde vazgeçilmezlerimiz arasına giren akıllı saatlerde de seçili Huawei akıllı saat 1 Mayıs tarihine kadar 1949 TL’den satışa sunuluyor. Evdeki hayatımızın kolaylaştırıcılarından ütülerde ise Philips GC9330/20 buhar kazanlı ütü 5-8 Mayıs tarihleri arasında 2199 TL’den tüketicilerin ilgisini bekliyor. Kampanyadan Teknosa’nın 69 ile yayılan mağazaları ve teknosa.com’dan alışveriş yapanlar yararlanabilecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.