Ciciş Kardeşler cezalarını sütyensiz çekti

Magazin dünyasında Ciciş Kardeşler olarak bilinen Esra ve Ceyda Ersoy, polise hakaret suçunun cezası olarak fidan dikti. Cezayı şova dönüştüren ikilinin sütyen giymeden gelmeleri dikkat çekti.

Dört yıl önce TEM üzerinde plaka uygulaması yapan trafik ekibinde görevli bir polisle tartışan Esra-Ceyda Ersoy kardeşler, “polise mukavemet ve hakaret” suçundan 200’er fidan dikme cezası aldı.

YANLIŞ AYAKKABI SEÇİMİ

Magazin dünyasında “Ciciş” lakabıyla tanınan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler, aldıkları fidan dikme cezası nedeniyle önceki gün Arnavutköy’deki fidan dikim alanındaydı. İkilinin araziye topuklu botlarla çıkması, çamurlanmamaları için de üzerine galoş geçirmeleri dikkat çekti.

YÜRÜMEKTE ZORLANDILAR

Fidan dikim alanına gelen iki kardeşin eline gerekli ekipmanları veren Orman İşleri yetkilileri, ardından dava dosyasına konmak üzere Ersoy kardeşlerin fotoğraflarını çekti.

GÖREVLİLERİ GÜLDÜRDÜ

Hem yürümekte hem de çapa ve kürek kullanmakta zorlanan ikilinin hali, yanlarında bekleyen görevlileri güldürdü.

cicis3

cicis2

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.