CHZ Coin bir günde rekorları alt üst etti

Son günlerin en popüler kripto para birimlerinden biri olan CHZ, yükseliş trendini koruyabilecek mi?

Chiliz (CHZ), son 24 saatte yükseliş trendine devam ediyor. CHZ, geçtiğimiz haftalardaki 0.05 dolar fiyatından şu anki mevcut fiyatı 0.49 dolar seviyelerine kadar geldi. Son günlerin en popüler kripto para birimlerinden biri olan CHZ, yükseliş trendini koruyabilecek mi?

blank

Chiliz Bir Günde %70 Değer Kazandı

hiliz, son günlerde en çok rağbet gören altcoinlerinden biri olarak göze çarpıyor. Buna göre CHZ son 24 saatte %80 oranında fiyat artışı kaydetti. Bununla birlikte CHZ’nin piyasa değeri 2.7 milyar dolar seviyesini aştı. Son 24 saatlik işlem hacmi ise %286’lık bir artışla 6 milyar ABD Dolarını aşıyor. 1 Mart 2021 itibariyla 0.05 dolar fiyatı olan Chiliz’in bu derece yoğun ilgi görmesiyle birlikte değeri çılgın bir derecede arttı.

İş Birliği İddiaları

Önemli Avrupa takımlarıyla ortaklık çalışması yürüten Chiliz, şirket CEO’su Alexandre Dreyfus’un son açıklamasına göre ABD pazarına açılacak. Bunların akabinde Chiliz, bu hafta önemli adımlar attı. İddialara göre CHZ ekibi, Fenerbahçe Spor Kulübü ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmeye göre Fenerbahçe taraftar tokenları Socios.com ekosistemine dahil olabilir. Chiliz; Galatasaray, Başakşehir, Göztepe ve Trabzonspor ile hali hazırda ortaklık yürütüyor. Bir başka iddiaya göre Chiliz, Formula 1 ile görüşüyor. Böyle bir görüşmenin olumlu sonuçlanması CHZ’ye etkisi büyük olabilir. Ayrıca ABD pazarında, Chiliz’in dünyanın en çok ilgi gören spor organizasyonu NFL ile olası bir anlaşma açıklaması CHZ topluluğunda büyük bir heyecan yaratabilir.

Chiliz tokenın spor dünyası ile entegre olmuş bir ekosistemin parçası olması, onu çekici kılıyor olabilir. Geçtiğimiz hafta, Malta merkezli Chiliz CEO’su Alexandre Dreyfus, çalışmalarını ABD yatırım kararıyla genişleteceklerini duyurdu. Bazı kesimler, şirketin bu yatırım kararının öneminin altını çiziyor. Buna göre, şirketin ABD yatırımı kararı ve NFT’lere olan yoğun ilgi Chiliz’i bu seviyelere getirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.