CHP’li Keleş: “Halkın umudu CHP”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya örgütü, CHP’nin İstanbul Maltepe’de düzenlediği ‘Milletin Sesi’ mitingine katıldı.

İSTANBUL İGFA- İl Başkanı Ecevit Keleş, örgüt mensuplarının katıldığı mitingde halk CHP iktidara geliyor sloganları attı.

Mitingi değerlendiren Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, “Halkımız, umudunun CHP olduğunu mitingte gösterdi. Yüz binlerce kişinin katıldığı mitingimizde Liderimiz net mesajlar verdi. Halkımızın tek umudu CHP’dir. Bu iktidara yürüyüşümüzün sesidir. Biz, Sakarya örgütleri olarak mitingimizde yerimiz aldık. Genel Merkez nezdinde görüş alışverişlerinde bulunduk. Durmadan, yılmadan, çalışmalarımızı gece gündüz sürdüreceğiz. CHP iktidara geliyor, bunu durdurmaya da kimsenin gücü yetmeyecektir” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.