CHP’den eş zamanlı ‘Kaftancıoğlu’ açıklaması

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkındaki cezaların Yargıtay tarafından onanmasıyla ilgili 81 ilde eş zamanlı basın açıklaması yapıldı.

BURSA (İGFA) – CHP 81 ilde eşzamanlı meydanlara çıkarak İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkındaki cezaların Yargıtay tarafından onanmasıyla ilgili ortak basın açıklaması yaptı.

Bursa’daki ortak açıklamada metnini CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca okudu.

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, ilçe başkanları, il yöneticileri ve partililerin hazır bulunduğu Bursa Kent Meydanı’nda gerçekleşen açıklamada, Kaftancıoğlu hakkındaki cezaların hukuki dayanaktan yoksun olduğu vurgulandı.

Mücadelemiz haktan, hukuktan, adaletten yana olanların mücadelesi olduğunu belirterek, “Yol arkadaşımız Canan Kaftancıoğlu’nun uğradığı hukuksuzluk ortadan kalkıncaya kadar, adalet yeniden tesis edilene kadar durmayacağız, susmayacağız. Zulmün, zorbalığın hesabı soruluncaya kadar tüm demokratik direncimiz ve gücümüzle bu haksızlığın karşısında dimdik duracağız. Haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe 21 Mayıs’ta İstanbul’dan Maltepe’den, Sayın Genel Başkanımızın 25 günlük tarihi hak, hukuk, adalet yürüyüşünü noktaladığı o meydandan hep birlikte tek yürek tek ses olarak “dur” diyeceğiz” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.