CHP İl Başkanı Keleş’ten taziye mesajı

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Meluni Dağı kırsalında teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen askerler için taziye mesajı yayınladı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, mesajında Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerler için başsağlığı; yaralı askerlere de acil şifalar diledi.
Duyduğu derin üzüntüyü dile getiren Başkan Keleş, mesajında, “Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Teğmen Abdulkadir Güler, Uzman Çavuş Onur Doğan, Uzman Çavuş Hüseyin Cankaya ile Sözleşmeli Er Celal Tekedereli’ye Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Yaralı askerlerimize de acil şifalar temenni ediyorum.
Milletimizin başı sağ olsun”dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.