CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı Kemer’de

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile bir araya gelerek ilçede ziyaretler gerçekleştirdi.
Kemer Belediyesi’ndeki ilk ziyaretinde Milletvekili Cavit Arı’ya, CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, CHP Kemer Kadın Kolları Başkanı Sema Özdemir de eşlik etti.
Belediye ziyaretinin ardından Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’na geçen Milletvekili Arı ve Başkan Topaloğlu, sınıfları gezerek öğrencilerle ve öğretmenlere sohbet etti.
Gazinodan eğitim yuvasına dönüştürülen ve 2022-2023 eğitim öğretim yılına 177 öğrenci ile başlayan kurs merkezinde öğrenciler üniversite sınavına ücretsiz olarak hazırlanıyor.
Milletvekili Arı, Başkan Topaloğlu ve beraberindekilerle daha sonra CHP Kemer İlçe Teşkilatı’nda partililerle bir araya gelerek sohbet etti.
Yer tahsisini Kemer Belediyesi’nin sağladığı ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından yaptırılan ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi’ni de gezen Milletvekili Arı ve Başkan Topaloğlu, ücretsiz müzik eğitimi alan geleceğin müzisyenleri ile sohbet ederek, öğrencilerin verdiği mini konseri ilgiyle izledi.
Başkan Topaloğlu ve Milletvekili Arı daha sonra Kemer Belediyesi’nin yer tahsisi ile Arslanbucak Mahallesi’nde Kemer’in ilk turizmcilerinden Orduvar Akman ve eşi Ülker Akman tarafından yaptırılan Ülker – Orduvar Akman Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde incelemelerde bulundu.
Sınıfları gezen Başkan Topaloğlu ve Milletvekili Arı, miniklerle sohbet ederek başlarını okşadı.
Ziyaretler sonrası açıklama yapan CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Kemer’de gerçekleştirdiği ziyaretlerin ilkini Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na yaptığını söyledi.
Belediye makamından sonra Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’na geçtiklerini ifade eden Arı, üniversiteye hazırlanan gençlere ücretsiz eğitim verilmesinden dolayı mutluluk duyduğunu kaydetti.
– Başkan Topaloğlu’nun en önemli farkındalığı eğitime yaptığı destekler
Arı, Başkan Topaloğlu’nun Kemer’e ve eğitim sektörüne çok güzel bir hizmet kazandırdığını anlatarak, “Kurs merkezindeki eğitim sistemini çok beğendim. Eğitime böyle bir eser kazandırdığı için Necati Başkana teşekkür ediyorum. Eğitime yaptığı katkıları ve destekleri yakından takip ediyoruz. Eğitimin çıtasını yükseltmek için gayret gösteriyor. Başkanımızın en önemli farkındalığı eğitime yaptığı destekler. Daha önceki belediye başkanlığı döneminde de Kemer’e marka okullar ve yurtlar kazandırmıştı.” dedi.
– Başkanın başarısındaki asıl mimar öğretmenlerdir
Başkan Topaloğlu’nun ara vermeden eğitime destek olmaya devam ettiğine değinen Arı, açıklamalarına şöyle devam etti:
“Başkanın eğitim konusundaki başarıları yadsınamaz. Buradaki başarının en önemli mimarı öğretmenlerdir. Hepsine teşekkür ediyorum. Böyle bir kurumu görmekten de mutluluk duydum. Elde edilen başarının artacağına inanıyorum. Kurs merkezine çocuklarını gönderen ailelerin de ekonomik açıdan bir nebze olsun rahatladığını düşünüyorum. Burada eğitim alan çocukların son dönemlerin en şanslı çocukları olduğunu düşünüyorum. Emeklerinden dolayı Başkan Necati Topaloğlu ve ekibine teşekkür ediyorum.”
Milletvekili Arı, ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi ile Ülker – Orduvar Akman Kreş ve Gündüz Bakımevi ile ilgili de şunları kaydetti:
“Kemer’de yapılan bu hizmetler çok güzel olmuş. Çocuklarımızın geleceğini düşünen bir Başkanımız var. Kemer Belediyesi, eğitimin yanı sıra sanata da önem veren bir belediye. Çocuklarımız buralarda hem sanat öğreniyor hem de eğitim alıyor. Yaptığı güzel hizmetlerden dolayı Başkanımız Necati Topaloğlu’na teşekkür ediyorum.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.