Chloe Loughnan’dan boşanan Serdar Ortaç içini döktü

Geçtiğimiz günlerde eşi Chloe Loughnan’dan boşanan Serdar Ortaç, Bebek’te görüntülendi.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç bir mekan çıkışında gazetecilerle sohbet etti. Geçtiğimiz gün çıkan “Evli kalmak için 500 Bin TL teklif etti.” haberine isyan eden Ortaç, “Eski hanım, benden 1 lira bile istemedi. Haberlerin hepsi yalan. Benim kendisine evli kalmak için 500 bin lira teklif ettiğim de yazılmış. Hem yalan hem de kötü bir haber.” dedi.

Eski eşi için “Kendisi şu an İrlanda’ya gitti. İstediği zaman da buraya gelebilir. İkimiz de şu an çok üzgünüz, çünkü 8 yıllık birlikteliğimiz bitti” diyen Ortaç, “Chloe aynı sektörden biriyle aşk yaşasa tepkiniz ne olur?” sorusuna ise “Yeni bir hayata başlamak isteyebilir. Dünyada tek boşanan çift biz değiliz” diye yanıt verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.