Chloe Loughnan Serdar Ortaç’ı çabuk unuttu!

Serdar Ortaç’ın eski eşi Chloe Loughnan’la ilgili ortaya flaş bir iddia atıldı. İddiaya göre 27 yaşındaki model, Survivor 2018 yarışmacısı Yiğit Marcus Aral’la yeni bir aşka yelken açtı.

Chloe Loughnan, şarkıcı Serdar Ortaç ile 5 yıllık evliliğini geçtiğimiz ağustos ayında sonlandırmıştı. Boşandıktan sonra açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmeyen Loughnan hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Boşanma sonrası çapkınların radarına giren 27 yaşındaki İrlandalı model, Söylemezsem Olmaz’ın iddiasına göre gönlünü Survivor 2018’in gönüller takımındaki Yiğit Marcus Aral’a kaptırdı.

SERDAR ORTAÇ NE TEPKİ VERECEK?

Bu sürpriz aşk dedikodusu üzerine gözler Serdar Ortaç’a çevrildi. “Chloe artık hayatına baksın” diyen Ortaç’ın eski eşinin boşanmadan iki ay sonra yeni bir aşka yelken açmasına ne tepki vereceği merak konusu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.