Chloe Loughnan, Serdar Ortaç ile boşanmasının detaylarını anlattı!

Şarkıcı Serdar Ortaç, 5 yıldır evli olduğu Chloe Loughnan ile tek celsede boşandı. Boşanma sonrası İrlanda’ya geri dönen Loughnan, Hürriyet’ten Cengiz Semercioğluna boşanmayla ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Popçu Serdar Ortaç, 5 yıldır evli olduğu eşi İrlandalı model Chloe Loughnan’dan geçtiğimiz ay tek celsede boşandı. Boşanma davasından sonra el ele çıkan çift, birbirlerini severek ayrıldıklarını açıklamıştı. Ayrılık sonrası yurtdışına geri dönen Chloe Loughnan, Hürriyet’ten Cengiz Semercioğlu’na boşanmanın detaylarını anlattı.

“SEVGİYLE İLGİLİ BİR PROBLEM YOKTU”

Boşanmanın ardından eski eşini hala çok sevdiğini belirten Loughnan, “Aslında sevgiyle ilgili bir problem yoktu. Evliliğim boyunca Serdar’ı çok sevdim. Hala da seviyorum. Aramızda kötü hiçbir şey yok. Biz gerçekten çok iyi arkadaşız. Evlendiğimizde birbirimizi seviyorduk, boşandık hala birbirimizi seviyoruz. Sorun bu değildi. Biz sadece boşanmanın ikimiz için de en iyi karar olduğunu düşündük.” dedi.

blank

“EVLİLİĞİMİZİ YÜRÜTEMEDİĞİM İÇİN ÜZGÜNÜM”

Serdar Ortaç’la dost olduğunu söyleyen Chloe, sözlerine şöyle devam etti: “Evliliğimiz yürümediği için elbette üzgünüm. Birisine ömür boyu bir taahhütte bulunuyorsunuz, sonsuza dek birlikte kalmayı planlıyorsunuz. Maalesef, hayat her zaman istediğiniz gibi plan yapmıyor. Ama şu an istediğim zaman arayabileceğim, konuşabileceğim bir dostum var. Her ilişkide sorunlar vardır, herkes tartışır. Ama ne yazık ki her sorun çözülemez…”

“52 TANE KIRIK VE ÇATLAK VARDI”

Geçtiğimiz sene kız arkadaşının yanına Miami’ye giden Chloe Loughnan, trafik kazası geçirmişti. Ölümden döndüğü kazada eşinin yanına gelmemesinden bahseden Chloe, “Çok büyük bir kazaydı. Miami’ye çalışmaya gitmiştim. İkinci ya da üçüncü gündü. Motoru arkadaşım kullanıyordu. Kız arkadaşımın kullandığı bir Vespa’ydı. Ben arkadaydım. Bir anda bir araba geldi, çok yaklaştı. Arkadaşım direksiyonu kırdı. Kaldırıma çarparak uçtuk. Bayılmışım orada. Etrafımızda evler vardı. İnsanlar yanımıza gelmiş. Bir kadın ambulans çağırıp öyle demiş. O zaman baygındım ben. Uyandığımda acildeydim. 52 tane kırık ve çatlak vardı vücudumda. 1 hafta kaldım. Sürekli morfin ve ağrı kesici veriyorlardı. Ağrılarım dayanılmazdı. Yürüyebileceğimden bile emin değildim. Belim kırılmıştı.

“KOCAMIN YANIMDA OLMASINI İSTERDİM”

Kaza geçirdiğinde Serdar Ortaç’ın yanında olmasını beklediğini belirten Chloe Loughnan, “Serdar’ın hasta olduğunu biliyorsun Cengiz. Kendini iyi hissetmiyordu. Kazayı duyduğunda gerçekten paniğe kapıldığını ve strese girdiğini düşünüyorum. Bilirsin iyi değil. Aynı zamanda yapacak çok işi vardı. Konser vs… Elbette kocamın yanımda olmasını isterdim. Orada bulunan harika arkadaşlara ve aileme minnettarım.” dedi.

İHANET OLMADI

Evliliğinde saçma sapan sebeplerden dolayı tartıştıklarını söyleyen güzel model, 5 yıllık ilişkilerinde asla ihanet olmadığını da söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.