Chloe Loughnan Ortaç hayalinden vazgeçmedi

“Serdar çok çalışmamdan şikâyetçi değil, çünkü çalışınca mutlu olduğumun farkında”

“Bebek için daha çok erken olduğunu düşünüyoruz”

İrlanda’da gazeteci olmak için üniversiteye gidecekken, ünlü sanatçı Serdar Ortaç ile tanıştıktan sonra Türkiye’ye yerleşen Chloe Loughnan Ortaç, halen o hayalinden vazgeçmediğini söyledi.

PODYUMDA FIRTINA GİBİ ESTİ

Türkiye’de Serdar Ortaç’ın eşi olarak tanınan ancak, başarılı çalışmalarıyla onun gölgesinden sıyrılıp, milyonlarca kişinin sevgisini kazanan Chloe Loughnan Ortaç, Adana Optimum AVM’nin “Moda Günleri” kapsamında düzenlediği 2015/2016 Sonbahar-Kış defilesinde podyumda fırtına gibi estikten sonra, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Türkiye’ye ilk geldiğinde dil bilmediği için sıkıldığını ancak, artık çok rahat konuşup, çok mutlu olduğunu anlatan Chloe Loughnan Ortaç, en büyük hayali sorulduğunda ise “Gazetecilik” yanıtını verdi. İrlanda’da gazetecilik okumak için üniversiteye başvurduğunu ancak Türkiye’ye yerleşince bu hayalinin rafa kalktığını anlatan Ortaç, “Bir fırsat kolluyorum. Yazmak, röportaj yapmak istiyorum. Bu hayalimden vaz geçmedim. Gazetecilik hep ilgimi çekmiştir. Şu anda yeni projelerim var. Şimdi olmasa da belki gelecekte yapabilirim” dedi.

TÜRK YEMEKLERİNE ALIŞAMADIM

İrlanda yemek kültüründen sonra Türk yemeklerinin kendisine ağır geldiğini, çok fazla alışamadığını anlatan Chloe Loughnan Ortaç, ama eşi için yemek yaptığını ve kendine de kendi kültürlerine özgü yemekler pişirdiğini söyledi.

DİZİLERE SICAK BAKIYOR

Chloe Loughnan Ortaç, gelecekteki kariyer planlarından söz ederken de oyunculuğa sıcak baktığını belirterek, “Bu yıl çok fazla dizi film teklifi geldi ancak, hiçbiri bana uygun değildi. Komedi ya da aksiyon olabilir. Böyle dizilerde uygun bir rol olursa oynarım. Ama, dizi mi sinema filmi mi derseniz? Ben tercihimi sinemadan yana kullanırım. Çünkü, dizi film setleri çok yorucu. Kocamı da ihmal etmek istemem” diye konuştu.

SERDARLA OYNAMAK İSTERİM

Bir filmde eşi Serdar Ortaç’la da oynamak istediğini anlatan Chloe Loughnan Ortaç, “Hatta bizim hayatımızı, tanışmamızı, evlenmemizi konu eden bir filmde oynamak isterim” dedi. Chloe Loughnan Ortaç, bebek konusunda da hiç aceleci davranmadıklarını söyledi ve ekledi: “Henüz yeni evliyiz. Bebek yapmak için çok erken, daha zamanımız var.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.