Chelsea, tarihin en pahalı kaleci transferine imza attı

Chelsea, tarihin en pahalı kaleci transferine imza attı. Athletic Bilbao forması giyen Kepa Arrizabalaga’yı, serbest kalma maddesini kullanarak 80 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattı.

Premier Lig’de transferin bitimine 1 gün kala Chelsea bombayı patlattı. Kaleci arayışında olan Maviler, Athletic Bilbao forması giyen 23 yaşındaki file bekçisinin serbest kalma maddesindeki 80 milyon Euro’luk bonservis bedelini yatırarak bu futbolcuyu kadrosuna kattı.

YOĞUNLUK NEDENİYLE KULÜBÜN SİTESİ ÇÖKTÜ

Athletic Bilbao altyapısından yetişen genç file bekçisi, son 2 sezondur Bilbao’nun kalesini koruyor. İspanyol ekibi, bu transferin gerçekleştiğini resmi internet sitesinden açıklarken, İspanyol taraftarlar, kulübün sitesini yoğunluk nedeniyle çökertti. Arrizabalaga, bu transfer sonucunda futbol dünyasının en pahalı kalecisi oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.