Cezayir Cumhurbaşkanı Ankara’da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir Demokratik Halk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun’u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde resmi törenle karşıladı.

ANKARA (İGFA) – Cumhurbaşkanı Erdoğan liderlerle görüşme mesaisini bugün Cezayirli mevkidaşı Abdülmecid Tebbun ile sürdürdü. Erdoğan mevkidaşını resmi törenle karşıladı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde resmi tören sonrasında iki lider karşılama töreni sonrası baş başa görüşmeye geçti.

İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, ilgili bakanların da katılımı ile Türkiye-Cezayir Üst Düzey İşbirliği Konseyi’nin 1’inci oturumu yapılacağı ve görüşmelerde ikili ilişkiler tüm yönleri ile ele alınacağı kaydedildi.

Görüşmelerde Köklü bir tarihe sahip olan iki ülke arasındaki siyasi ilişkilerin geliştirilmesi için atılacak adımlar değerlendirilecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.