Cezaevinden çıkan Halil Sezai dünya evine giriyor

Geçtiğimiz aylarda komşusu darp ettiği gerekçesiyle mahkemeye verilen ve 1.5 ay tutuklu kalan Halil Sezai uzun süre boyunca gündemde kalmıştı. Geçtiğimiz haftalarda serbest bırakılan ünlü sanatçının evleneceği iddia edilmişti. Sezai’nin sevgilisi Melike Beşli Instagram hesabında yaptığı ‘Evet dedim’ paylaşımı ile bu iddiaları doğruladı.

Geçtiğimiz haftalarda cezaevinden çıkan Halil Sezai dünya evine giriyor. Cezaevinden çıktıktan sonra Melike Beşli ile aşk fotoğrafını paylaşan Sezai, geçtiğimiz Çarşamba günü sevgilisine evde romantik bir sürpriz hazırlayıp evlenme teklifi etmişti.

blank

Teklifi hemen kabul eden Beşli’nin yakın çevresine “Yakın zamanda nikahımız var” dediği öğrenilmişti. Melike Beşli, sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf ile Halil Sezai’nin evlilik teklifini kabul ettiğini açıkladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.