Ceza, Türkçe rap tutkunlarına unutulmaz bir konser yaşattı

Rap müziğin sevilen ismi Ceza, Kerki Solfej’in düzenlediği ”TİKTAK’la Parket Seyret” konserleri kapsamında Yenikapı’da verdiği konserle, Türkçe rap tutkunlarına unutulmaz bir konser yaşattı.

Bugüne kadar yaptığı her konser ve çıkardığı her albümle rap çıtasını her zaman yukarıya taşıyan Ceza, “Suspus” ve “Yerli Plaka” gibi hafızalara kazınan parçalarını dinleyicileriyle birlikte söyledi.

“TARİHE GEÇTİK”

Sahne performansını en üst seviyeye çıkaran Ceza; “25 yıldır müzik yapıyorum ama bu akşam bir ilk yaşıyorum, dünyanın en güzel şehrinde böyle bir ortamda buluştuk. Tarihe geçtik kesinlikle benim için öyle bir an. Sizi çok özledim. Böyle güzel bir dinleyici ve güzel bir orkestra ile olduğum için çok şanslıyım ve bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. ” dedi.

blank

“SAHNEDE BABASINI ANDI”

Bütün şarkılarını sevenleriyle seslendiren Ceza, sıradaki parça babamın en sevdiği şarkı. Konserime her geldiğinde göz göze gelerek beraber söylediğimiz şarkılardan biri. Bu şarkı tüm sevdikleri uzakta olanlara diyerek “Panorama Harem” şarkısını seslendirdi.

Konser sonunda sevenlerinin alkış ve ıslıkları eşliğinde sahneye geri dönen Ceza, “Medcezir”şarkısını seslendirerek konseri noktaladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.