Ceynur “Ağır Aksak”

Müziğe olan tutkusu, güçlü sesi ve kendine özgü tarzı ile kısa sürede büyük bir hayran kitlesi edinen Ceynur, 2009 yılında “Aşk, Yağmur ve Çikolata” isimli albümü ile yaptığı ses getiren çıkıştan sonra, yeni single’ı “Ağır Aksak” ile muhteşem bir dönüş yapıyor.”Ağır Aksak”, uzun süre dillerden düşmeyecek, klasikleşmeye aday, her duyanın kalbini titreten güçlü bir aşk baladı olarak dikkat çekiyor.

“Çocuktum… Büyüdüm… Hayalini kurduğum şey hiç değişmedi… Hep büyük büyük sahneler, karşımda koskocaman bir kalabalık oldu istediğim. Hayat bir tane… Büyük cümlelerim yok ama büyük hayallerim var. Onların peşindeyim… Şarkı söylerken her bir hücrem yenileniyorsa eğer, hep şarkı söylemeliyim ben. Bunun için varım. Bunun için olacağım.” diyen Ceynur, yeni single’ı ile aradan geçen zamanda kendine kattıklarını, hissettiklerini ve yaşadıklarını tüm doğallığı ile paylaşıyor.

Müziği ve düzenlemesi ünlü aranjör Volga Tamöz tarafından yapılan ve sözleri başarılı söz yazarı Murat Güneş imzasını taşıyan YAZZ Records & DMC etiketli single“Ağır Aksak”ın video klibi Cumhur Kaplan tarafından çekildi.

Dinleyiciler ile tekrar buluşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşayan Ceynur, bambaşka tarzı ve kaliteli müzik yapmaya verdiği değer ile Türk Pop Müzik camiasında köklü bir yer edinmeyi hedefliyor. Mayıs ayında çıkaracağı hareketli single’ın ve Eylül ayında çıkacak üçüncü parçasının da hazırlıklarını tamamlayan Ceynur, 2016’da yeni sürprizler planlıyor.

YouTube video

Ceynur Hakkında

Ceynur, 3 Nisan 1978′de İstanbul’da doğdu. İlk yaşlarından itibaren müziğe ilgi duymaya başladı. Henüz ortaokuldayken katıldığı “Pop Show 93 Şarkı Yarışması” ile ilk sahne deneyimini yaşadı. Bunu takip eden “Milliyet Liselerarası Müzik Yarışmasında “En İyi Kız Solist” dalında birincilik elde etti. Üniversite eğitimine devam ederken katıldığı “2001 Eurovision Şarkı Yarışmasında Türkiye finallerinde 2. Olan şarkıcı, 2000-2009 seneleri arasında da seçkin davetlerde sahne alan bir orkestranın solistliğini yaptı. Halen birçok bayii toplantısında ve özel gecelerde sahne almaya devam ediyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.