Ceylan Karavil Park, Prime Development’ın portföyüne dahil oldu

Türkiye’de 2007 yılından bu yana alışveriş merkezi yatırımları bulunan Alman Yatırımcı grubun Türkiye kanadı Prime Development, kiralama ve yönetim danışmanlığı hizmeti verdiği projelere bir yenisini daha ekledi.

Doğu ve Güneydoğu’nun en büyük Alışveriş Merkezi Ceylan Karavil Park, Prime Development’ın portföyüne dahil oldu.

Gayrimenkul geliştirme, kiralama, yönetim danışmanlığı uzmanı Prime Development Diyarbakır’ın en önemli lokasyonlarından birinde yer alan, Doğu ve Güneydoğu’nun en büyük alışveriş merkezi Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi ile el sıkıştı.

Ceylan Grup ve Karavil ortaklığı ile 2014 yılında açılan alışveriş merkezi, 65.000 m² kiralanabilir alana sahip ve 200 mağaza, 2.000 araçlık otopark, 2.000 kişilik sinema kompleksi, 2.800 m²’lik eğlence alanı ve 3.000 m²’lik dev akvaryum ile Diyarbakır’ın ve bölgenin en önemli yatırımı.

Ceylan Karavil Park ile birlikte toplam 350.000 m² kiralanabilir alan ve 1.000’in üzerinde mağazanın yönetimini üstlenen Prime Development, kendi alanlarında uzman uluslararası tecrübeye sahip kadrosu ile sunduğu ticari gayrimenkul geliştirme, pazarlama, kiralama ve yönetim alanlarındaki tüm hizmetleri tek elden yürütüyor. PD, Türkiye’de kendi yatırımı olan Primemall Gaziantep, Primemall İskenderun, Primemall Antakya ve Primemall Sivas projelerinin yanısıra; Neomarin Pendik, Westalife Zonguldak, Tuzlaport ve Sapphire İstanbul alışveriş merkezi projelerinin de kiralama ve yönetimini sürdürüyor.

ALMAN YATIRIMCI PRIME DEVELOPMENT

Japonya’dan İngiltere’ye dünyanın pek çok ülkesinde faaliyetlerini sürdüren ve 15 ülkede 2,5 Milyar dolardan fazla gayrimenkul yatırımı bulunan Alman yatırımcı grubun Türkiye kanadı olan Prime Development, Türkiye’de alışveriş merkezleri geliştirmekte, bu projelerin yatırım ve yönetimini üstlenmektedir.

Projelerinde tasarımı, işlevselliği, konforu, sosyal sorumluluğu ve çevreye duyarlılığı esas alan Prime Development, 2007 yılından bu yana hayata geçirdiği alışveriş merkezleri Primemall İskenderun, Primemall Antakya ve Primemall Gaziantep’in ardından 2016 yılında açtığı Primemall Sivas’ın da yönetimini kendi ekibi ile başarı ile yürütmektedir.

Prime Development, sahip olduğu tecrübe ve birikimini farklı yatırımcılara ait projelerde; proje-konsept geliştirme, mimari danışmanlık, kiralama, yönetim hizmetleri olarak sektöre de sunmaktadır. Bu kapsamda Pendik Neomarin, Sapphire İstanbul, Westa Life Zonguldak, Tuzla Port, Ceylan Karavil Park projelerinde işlevsel konsept geliştirme, kiralama ve yönetim hizmetleri vermektedir.

Ticari gayrimenkul geliştirme, pazarlama, kiralama ve işletme alanlarında tüm hizmetleri tek elden “one-stop-shop” sağlayan Türkiye’nin öncü şirketi Prime Development, uzman kadrosuyla bir alışveriş merkezinin kaynak sağlama süreçlerinden, kavramsal dizaynın oluşturulmasına; proje geliştirme çalışmalarından kiralama ve yönetimine kadar tüm evrelerini başarıyla yürütmektedir.

Kendi alanlarında uzun yıllara dayanan uluslararası deneyime sahip; mimarları, mühendisleri, kiralama, finans, hukuk ve alışveriş merkezi yönetimi konularında yetkin isimleri bir araya getiren Prime Development’ın, yönettiği ve hayata geçirdiği alışveriş merkezi projeleri başarılarını ulusal ve uluslararası arenada kanıtlamıştır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.