Ceylan, eski kayınpederi İbrahim Tatlıses hakkında konuştu

Ünlü türkücü Ceylan, usta sanatçı İbrahim Tatlıses’in büyük oğluyla bir dönem evlilik yaşamıştı. İbrahim Tatlıses’i ustası olarak gördüğünü belirten Ceylan evlilik hakkında ise, “İki kişinin ortak rüyasıdır evlilik. Bu yolda yürürken birbirinizi tanıyorsunuz.” dedi.

Yaptırdığı estetikler ile sıklıkla gündeme gelen ünlü türkücü Ceylan, eski kayınpederi İbrahim Tatlıses ile ilgili konuştu. İki çocuk annesi olan ve tam 4 defa evlenen Ceylan, “Evlilik aşkı öldürür mü sizce?” sorusuna cevap verdi. Sabah Günaydın’a röportaj veren Ceylan, “Aşk anlıktır, kalıcı olan sevgi. İki kişinin ortak rüyasıdır evlilik. Bu yolda yürürken birbirinizi tanıyorsunuz.” dedi.

“İKİ USTAM OLDU, BİRİSİ ESKİ KAYINPEDERİM İBRAHİM TATLISES”

İbrahim Tatlıses’in şimdilerde küs olduğu büyük oğlu Ahmet Tatlıses ile bir kez evlenen Ceylan, eski kayınpederinin son müzik çalışmasında da desteğini sunmuştu. Çocuk yaştan bu yana şarkıcılık yapan ünlü türkücü, hayatta iki ustası olduğunu bu kişilerden birinin babası Ahmet Bey’in bir diğerinin ise eski kayınpederi İbrahim Tatlıses olduğunu söyledi:

“İki şarkı ile anlık şöhret olmak artık çok kolay ama kalıcı olabilmek hiç kolay değil. Ben ateşten gömleği çok erken yaşta giydim. Benim ustam babamdı. Eski bir müzisyendi. Lakabı Garibim Ahmet’ti. İki ustam oldu. Bir diğeri de İbrahim Tatlıses’ti.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.