Ceyhun Yılmaz’dan eğlence ve kahkaha dolu stand-up show

Sevilen komedyen Ceyhun Yılmaz, Bir sigorta markasının müşterilerine Youtube üzerinden düzenlediği özel yayındaki stand-up show’uyla, izleyenlere eğlence ve kahkaha dolu bir akşam yaşattı.

Youtube üzerinden düzenlenen etkinlikte komedyen Ceyhun Yılmaz ile buluşan Sigorta müşterileri, kendilerine özel hazırlanan stand-up performansını izledi. Pandemi sebebiyle geçirilen zorlu döneme bir nebze de olsa eğlence katmayı amaçlayan buluşmada, Sigorta müşterilerinin yanı sıra sigorta acenteleri ve çalışanları da sevilen komedyen Ceyhun Yılmaz’ın sunumuyla pandemi yasaklarının bitişini ve yazın gelişini kutladı.

Etkinliğin başlangıcında izleyicilere hoş geldiniz diyen ve ardından sözü Ceyhun Yılmaz’a bırakan Sigorta şirketinin Genel Müdür Yardımcısı: “Etkinliğimiz, müşterilerimiz için unutulmaz bir an yaratmak, onların yaşam boyu ortağı olduğumuzu göstermek adına önemli bir dijital buluşmaydı. Çünkü, hedefimiz bir sigorta şirketi olmaktan öteye geçerek onların yalnızca zor günlerinde değil gülümsedikleri anlarda da yanlarında olmak. Geniş acente ağımız, çağrı merkezimiz ve web sitemizle; müşterilerimize en uygun çözümleri sunmak ve hayatlarını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Ceyhun Yılmaz’a harika performansı, müşterilerimize ise değerli katılımları için çok teşekkür ediyoruz. Sürprizlerimiz devam edecek.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.