Ceyhun Yılmaz, Türkiye’nin en kafa radyosu Kafa Radyo’da dinleyicileriyle buluşuyor

Kafa Radyo’nun iddialı kadrosuna Ceyhun Yılmaz da dahil oldu. Sevilen isim Ceyhun Yılmaz Kafa Radyo’da Ceyhun Yılmaz Show ile gündemde neler olup bittiğini kendi mizah anlayışıyla yorumluyor. Yılmaz, sosyal medyanın insanlar üzerindeki etkisini konu alan “Sosyal Medya Yarışması” ile Kafa Radyo’da eğlendirirken, bilgilendirecek.

Ceyhun Yılmaz, Türkiye’nin en kafa dinleyicileriyle, 12.00 – 14.00 saatleri arasında “Ceyhun Yılmaz Show” ile buluşuyor. Gündemin haberlerini mizah anlayışıyla süsleyen Ceyhun Yılmaz, “Sosyal Medya Yarışması” düzenleyerek günümüzde önemli bir sorun haline gelen “sosyal medya bağımlılığı” konusunda dinleyicilerini bilgilendiriyor. Ceyhun Yılmaz Show programının geleneksel hale getirdiği telefon bağlantıları programın enerjisini hiç düşürmeyecek.

blank
Ceyhun Yılmaz

Eğlenirken öğreten program Ceyhun Yılmaz Show, 13 Şubat 2020 itibari ile 12.00 – 14.00 arasında Türkiye’nin en kafa radyosu Kafa Radyo’da dinleyicileriyle buluşuyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.