Ceyda Düvenci’den çocuklara özel atölye!

Başarılı oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci, çocuklar için özel bir atölye çalışmasına imza atıyor. Taş Kağıt Makas Duygu Atölyesi adını verdiği atölyenin küratörlüğünü üstlenen Düvenci, 5 hafta boyunca çocukları ve ebeveynlerini duygularla bir yolculuğa davet ediyor.

Oyunculuğun yanı sıra, aneeeTV ve Bal köpüğü adlı çocuk kitabı serilerini de yazan Ceyda Düvenci, bu kez çocukların duygu dünyalarını keşfetmeleri için harekete geçti. Alanında uzman isimlerle birlikte “Taş Kağıt Makas” Duygu Atölyesini hazırlayan Düvenci, “ 5 gün, 5 Duyu, 5 Duygu” konseptiyle çocukların ve ebeveynlerinin duygularını yeniden keşfetmesini amaçlıyor.

Doku Medical’in katkılarıyla düzenlenecek atölye, anne babalara ve çocuklara duygularını daha iyi tanıma fırsatı sağlarken, daha sağlıklı iletişim yöntemlerinin de keşfedilmesine yardımcı olacak.

Levent And Okulları’nda gerçekleşecek atölyenin ilki 16 Şubat’ta başlayacak. Ebeveynler ve 4-12 yaş aralığındaki çocuklara yönelik hazırlanan programın takvimi şu şekilde:

1. Hafta – Korku (16 Şubat Pazar)
2. Hafta – Endişe (23 Şubat Pazar)
3. Hafta – Sinir / Öfke (1 Mart Pazar)
4. Hafta – Üzüntü / Ağlamak (8 Mart Pazar)
5. Hafta – Mutluluk (15 Mart Pazar)

5 hafta boyunca pazar günleri gerçekleşecek etkinliklere alanında yetkin birçok uzman katılıyor.

Her hafta drama ve oyunlarla işlenecek olan duyguların anlam ve önemi üzerine Doğan Cüceloğlu “Ebeveynlerle Duygu Söyleşisi” yaparken; çocuklar da Elif Ongan Tekçe, Burçak Karaboğa ve Büşra Ertürk’ten drama eğitimi alırken; uzman psikolog ve Kidzbloomplay kurucu ortakları Umay Divi, Aslı Baykal ve Klodin Değirmenci ile sanat terapi atölyesine katılacaklar.
Ebeveynler Şermin Yaşar ile “Duygularla Kitap Dünyasına Yolculuğa” çıkarken çocuklar da Primatölye çocuk tiyatrosunun kurucusu Alper Baytekin ve ekibinin çocuk tiyatrolarını izleyecekler.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.