ÇEVKO’dan kurumsal atık yönetimine uyumlu dijital çözüm

ÇEVKO Dijital Çözümleri bünyesinde sunulan yeni nesil kaynak yönetim modeli ve atık yönetim sistemi PROKETS, şirketlerin atık yönetim süreçlerini daha etkin ve daha verimli hale getiriyor.

İSTANBUL (İGFA) – ÇEVKO Vakfı’nın alanındaki benzersiz bilgi ve deneyim birikimiyle geliştirilen yeni nesil kaynak yönetim modeli ve atık yönetim sistemi PROKETS, ÇEVKO Dijital Çözümleri bünyesinde sunuluyor. Sistem, faaliyetleri kapsamında atık üreten şirketlerin atık yönetim süreçlerini daha etkin ve daha verimli hale getiriyor.

Bulut tabanlı, mobil bir sistem olan PROKETS, faaliyet alanı ve büyüklüğü fark etmeksizin ticari işletmelerin, yeni kuracakları ya da mevcut atık yönetim uygulamalarının Sıfır Atık yönetim sistemine geçişini, entegre çevre bilgi sistemi bünyesinde yer alan alt sistemlerle entegrasyonunu sağlıyor.

ÇEVKO PROKETS dijital çözümünün, interaktif, dinamik ve sürdürülebilir teknik altyapıya sahip bir modelin kurulup, atık yönetim sürecine dahil tüm sistemlerle entegrasyonunun tamamlanmasıyla oluşturulduğunu ifade eden Vakıf Genel Sekreteri Mete İmer, “Günümüzde sektör ve boyut farkı olmaksızın ticari işletmeler, gerek temel yasal yükümlülükleri, gerekse sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda kurumsal atık yönetiminde standartlarla uyumlu, yenilikçi, şeffaf, ölçülebilir profesyonel çözümlere gereksinim duyuyor. Ülkemizde kurumsal atık yönetim süreçleri genellikle karmaşık bir yapıda yürütülmeye çalışılıyor; bazı şirketler de bu süreçlerin oluşturulmasında henüz yolun başında. Bilgi ve deneyimimizle geliştirdiğimiz PROKETS sistemi, atık yönetim süreçlerini sadeleştiriyor, yasal düzenlemelerle uyumlu hale getiriyor ve ölçülebilirlik sağlıyor. Bütünsel bir çözüm olan PROKETS, Sıfır Atık yönetim sistemine uyum ve yasal gerekliliklerin yerine getirilmesini, Sıfır Atık belgesine sahip işletmelerin sürekli iyileştirme kriterinin geliştirilmesini, Entegre Çevre Bilgi Sistemi bildirimlerine esas raporlar oluşturulmasını ve bunların yanı sıra kurumsal hedeflerin izlenebilirliğini sağlıyor” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.