Cevher Dudayev Mahallesi ve 20 Temmuz Mahallesi’nde Sıcak Asfalt Serimi Devam Ediyor

Nevşehir Belediyesi tarafından Cevher Dudayev Mahallesi ve 20 Temmuz Mahallesi’nde hafta sonu başlayan sıcak asfalt serimi devam ediyor. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte her iki mahalledeki şehir içi dolmuş güzergâhları sıcak asfalt konforuna kavuşacak.

Nevşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından Cevher Dudayev Mahallesi ve 20 Temmuz Mahallesi’nde gerçekleştirilen altyapı yenileme çalışmaları tamamlandı. Sağlam ve modern bir altyapıya kavuşturularak içme suyu hatları yenilenen ve ilk kez yağmur suyu hatları döşenen mahallelerde sıcak asfalt serimi hafta sonu başladı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Nisa Caddesi, Baraklı Raşit Efendi Caddesi, Şehit Mustafa Aktaş Sokak ve Üstad Necip Fazıl Kısakürek Bulvarı’nda yürütülen sıcak asfalt seriminin de önümüzdeki günlerde tamamlanması hedefleniyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.