Cesur ve Güzel’de veda vakti

Ay Yapım imzalı ‘Cesur ve Güzel’in final bölümünde Korludağ Kasabası’nda büyük fırtına kopacak. Rıza’nın Korhan’ı öldürmesi ve Sühan’ı kaçırması taşları yerinden oynatacak. Nefeslerin tutulacağı bölümde eski düşmanlar Cesur ve Tahsin, Sühan’ı kurtarmak için birlikte harekete geçecek.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı ‘Cesur ve Güzel’de, Cesur ile Sühan’ın destansı aşk masalında son perde ekranlara gelecek. Geçmiş hesaplaşmaların gölgesinde, aşkın gücüne sığınan Cesur ve Sühan’ın hikâyesi, heyecan ve duygu yüklü bir bölümle izleyicilere veda edecek. Rıza’yı oyuna getirerek sanarak onunla arasındaki hesabı sonsuza kadar kapatacağını düşünen Cesur, Rıza’nın son kozunu oynamasıyla hayatının en zor anlarını yaşayacak. Sevdiği kadının, Rıza’nın elinde olduğunu öğrenen Cesur, Sühan ve bebeklerinin büyük tehlikede olduğu gerçeğiyle zamana karşı yarışmaya başlayacak. Tansiyonun bir an bile düşmeyeceği bölümde Cesur, Sühan’ı kurtarmak için gözünü karartacak. Cesur ve Rıza arasındaki kovalamaca, izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Cesur ve Sühan, mutlu sona ulaşacak mı sorusu ise unutulmaz final bölümünde cevap bulacak.

ESKİ DÜŞMANLAR AYNI TARAFTA!

Korhan’ın ani ölümüyle yasa boğulan Korludağ’da, oğlunu kaybetmenin acısıyla soluğu Cesur’un karşısında alacak. Kızı Sühan’ın kaçırılmasıyla ikinci bir darbe alan Tahsin, sürpriz bir adım atarak eski düşmanı Cesur ile omuz omuza hareket edecek. İkili, yaptıkları planla Rıza tehlikesine tamamen son vermek isterken, hayatı için mücadele eden Sühan’ın geleceği, büyük bir mucizeye bağlı olacak.

Final bölümü çekimlerinin son gününde başarılarını sette pasta keserek kutlayan ve birbirleriyle vedalaşan ‘Cesur ve Güzel’ ekibi, duygusal anlar yaşadı.

Yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği, senaryosunu ise Elif Usman Ergüden, Serdar Soydan ve Deniz Büyükkırlı’nın kaleme aldığı ‘Cesur ve Güzel’in unutulmaz final bölümü 22 Haziran Perşembe saat 20:00’da Star TV’de ekranlara gelecek.

YouTube video

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.