Cesur ve Güzel’de Sühan ve Cesur’un aşkı doludizgin

Ay Yapım imzalı ‘Cesur ve Güzel’in dün akşam yayınlanan bölümünde babası ve Cesur arasında sıkışıp kalan Sühan, Cesur’un haklı olduğunu gördü ve aşkı, Cesur’la “biz” olmayı seçti.

‘Cesur ve Güzel’in dün akşam yayınlanan bölümünde aşk galip geldi. Evlenmelerine rağmen Cesur’a güvenemeyen Sühan, babasının kirli oyunları karşısında Cesur’un haklı olduğunu gördü. Cesur’un annesi Fügen’in Sühan’a yaptığı doğum günü sürprizi ise, Cesur ve Sühan için aşk dolu bir akşama dönüştü. Dizinin takipçileri romantizmin doruğa çıktığı bu anlara, sosyal medya mecrası Twitter’da, #iyiki etiketiyle paylaşımda bulunarak tanıklık ettiler. ‘Cesur ve Güzel’, Twitter’da uzun süre TT listesinde kaldı.

İşte, o romantik dakikalar:

YouTube video

“Sağlıkta şiddet olmaz!”

Bölümde, son yılların kanayan yarasına dönüşen sosyal bir konuya da parmak basıldı. “Sağlıkta şiddet olmaz!” mesajının verildiği ‘Cesur ve Güzel’, sağlık çalışanlarının sesi oldu. Hasta yakınlarının şiddetine maruz kalan doktorların, hastalara nefes olabilmek için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarına dikkat çekildi. Cesur (Kıvanç Tatlıtuğ) vasıtasıyla iletilen bu mesaj, sosyal medya mecrası Twitter’da pek çok sağlık çalışanı tarafından, “Tüm sağlık çalışanları adına teşekkürler”, “Verdiğiniz mesaj bizlere bir nefes oldu” iletileriyle paylaşıldı.

İşte, “Sağlıkta şiddet olmaz” mesajının verildiği o sahne:

YouTube video

Tahsin Korludağ’a büyük şok

Cesur’un babasının ölümüyle ilgili gerçekleri bilen Rıza’nın cezaevi aracından kaçırılmasını Cesur’un üzerine yıkmaya çalışan Tahsin Korludağ, kendi tuzağına düştü. Korludağ Kasabası’na yeni gelen gözü pek savcının, Rıza’nın kaçırılması suçundan Tahsin Korludağ’ı gözaltına aldığı an, bölümün finaline damga vurdu.

İşte, Tahsin Korludağ’ın gözaltına alındığı şoke edici dakikalar:

YouTube video

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı ‘Cesur ve Güzel’in heyecan dolu yeni bölümünde ‘Rıza bulunabilecek mi?’, ‘Tahsin Korludağ, gözaltından nasıl kurtulacak?’, ‘Cesur, babasının ölümüyle ilgili gerçeklere yaklaşabilecek mi?’ gibi sorular yanıt bulacak.

‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümü 23 Şubat Perşembe saat 20:00’da Star TV’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.