‘Cesur ve Güzel’de şoke eden gelişme

‘Cesur ve Güzel’in dün akşam ekranlara gelen bölümüne final sahnesi damgasını vurdu. Cesur ile Rıza arasındaki müthiş kovalamacada Cesur, Rıza’nın oyununa geldi. Cesur’u tuzağına çeken Rıza, Sühan’ın gözleri önünde Korhan’ı vurdu.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı ‘Cesur ve Güzel’in dün akşam ekranlara gelen bölümünde final sahnesi ekran başındakileri şoke etti. Rıza’nın yaşadığını ve Banu’nun oğlu Ömer’i kaçırdığını öğrenen Cesur ve Sühan, Rıza’yı oyuna getirmek için harekete geçtiler. Rıza’nın Banu’ya, “Cesur’u getir, oğlunu al” teklifi sonrasında Rıza’yı yakalamak üzere buluşma yerine giden Cesur için gergin bekleyiş başladı. Bu sırada en başından beri onu takip ettiklerini ve oyuna getirmeye çalıştıklarını anlayan ama oyuna devam etmelerine izin veren Rıza, soluğu Cesur’un evinde aldı. Karşısında Rıza’yı gören Sühan şoke olurken, onu korumak isteyen Korhan, Rıza’nın kurşunlarının hedefi oldu. Bu sırada her şeyden habersiz Rıza’yı bekleyen Cesur, Rıza’nın kendisini Sühan’ın yanından aramasıyla hayatının en büyük darbesini aldı. Cesur, Sühan’ı kurtarabilecek mi ve Rıza sonunda yakalanacak mı sorularının cevapları büyük final bölümünde ekranlara gelecek.

İşte, Korhan’ın vurulduğu final sahnesi:

YouTube video

CESUR VE SÜHAN, AŞK TAZELEDİLER!

Cesur ve Sühan, aşklarını sevdiklerinin huzurunda haykırmalarının ardından tekneleriyle doğanın en canlı yeşili ve mavinin dans ettiği muazzam bir koya yelken açtılar. Aşklarını tazeleyen âşıkların, birlikte denize girdikleri, balık tuttukları ve yemek yaptıkları anlar izleyicilere keyifli dakikalar yaşatırken, Cesur’un Sühan’a hediye ettiği kolye ise büyük beğeni topladı. Mağara duvarlarına ilk insanların çizdiği, aşkın sembolünün yer aldığı kolye, Cesur ve Sühan’ın tüm engellerin karşısında güçlü duran aşklarının da simgesi oldu.

Cesur ve Sühan’ın romantik tatili:

YouTube video

‘Cesur ve Güzel’in merakla beklenen final bölümü 22 Haziran Perşembe saat 20:00’da Star TV’de ekranlara gelecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.