‘Cesur ve Güzel’de büyük finale yaklaştıkça heyecan da artıyor

Ay Yapım imzalı ‘Cesur ve Güzel’de büyük finale yaklaştıkça heyecan da artıyor. Dizinin yeni bölümünde Rıza’nın tutuklanmasıyla birlikte Cesur ve Sühan’ı düğün telaşı saracak. Bu sırada hapisten kaçan Rıza ise son ve en tehlikeli kozunu oynayacak.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı ‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümünde mutlu bir aile kurmak için önlerindeki tüm engellerin kalktığı Cesur ve Sühan, daha fazla vakit kaybetmeyerek düğün hazırlıklarına başlayacak. Cesur’un evindeki tatlı telaş ve âşıkların mutluluk hayalleri, Savcı Serhat’tan gelen haberle yara alacak. Pes etmeye asla niyeti olmayan Rıza’nın hapisten kaçmasıyla birlikte Cesur ve Sühan, kendilerini ateş hattının tam ortasında bulacak.

Evlilik haberi, Korludağ Kasabası’nda taşları yerinden oynatacak!

Rıza’nın her an karşılarına çıkabileceği gerçeğinin, mutluluklarına gölge düşürmesini istemeyen ikili hazırlıklara devam ederken, Cesur ve Sühan’ın evlilik haberi Korludağ Kasabası’nda büyük yankı uyandıracak. Geçmişte kalan kırgınlıkların ve endişelerin yeniden su yüzüne çıkması, gerilimi tırmandıracak hamlelere gebe olacak. Bu sefer yarım bıraktığı işi tamamlamaya kararlı olan Rıza ise beklediği fırsatı eline geçirerek en tehlikeli kozunu oynayacak. Rıza tehdidine boyun eğmeyen Cesur ve Sühan’ın büyüleyici düğün sahnesi ekran başındakilerin büyük beğenisini kazanacak.

‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümünde Cesur ve Sühan, mutluluğa doğru ilerledikleri yolda hayallerini gerçekleştirebilecek mi, Rıza hedefine ulaşabilecek mi gibi sorular yanıt bulacak.

‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümü 1 Haziran Perşembe saat 20:00’da Star TV’de ekranlara gelecek.

YouTube video

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.