Cesur ve Güzelde, annesini kaybeden Cesur’un değişimi ekrana gelecek

Ay Yapım imzalı Cesur ve Güzel’in merakla beklenen yeni bölümünde annesini kaybeden Cesur’un değişimi ekrana gelecek.

Dizinin yeni bölümünde, annesinin ölümünden sonra Sühan’dan (Tuba Büyüküstün) ve Korludağ Kasabası’ndan ayrılan Cesur’un haftalar sonra evine geri dönüşü izleyiciyi derinden etkileyecek. Babasından sonra annesini de cinayete kurban veren Cesur, kasabaya artık daha gözü kara ve sert biri olarak geri dönecek.

CESUR; “SEN ARTIK BENİM İÇİN KATİLİN KIZISIN!”

Dizinin yeni bölümünde annesini, Sühan’ın babası Tahsin Korludağ’ın öldürdüğüne inanan Cesur’un, Sühan’la arası açılıyor. Her daim Sühan’a olan aşkını ve babası Tahsin’e duyduğu nefreti ayrı tutmayı başaran Cesur için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Büyük aşkın kahramanlarının yaşadıkları ağır kayıptan sonra bir araya geleceği bölüm izleyenleri derinden etkileyecek.

Cesur’un annesinin ölümünden dolayı tutuklanan Tahsin Korludağ’ın ise bölümde hapishanedeki yeni ve zorlu hayatı ekrana gelecek.

blank

KORLUDAĞ KASABASI BAHARIN GELİŞİNİ FESTİVALLE KARŞILIYOR!

Dizinin yeni bölümünde Korludağ Kasabası’nda, Korludağ Bahar Festivali düzenlenecek. İlkbahar’ın geldiği bugünlerde dizide ekrana gelecek renkli panayır görüntüleri ekran başındaki izleyenleri büyüleyecek.

Görkemli panayır için Cesur ve Güzel ekibi hiçbir detayı atlamadı. Bin metrekarelik alana kurulan şenlikte yer alan stantların yanı sıra atlıkarıncadan, tahta bacağa ve palyaçoya kadar her detaya yer verildi. Görkemli atmosferi izleyenlere eksiksiz sunmak için elli kişilik ekip, üç gün boyunca hummalı bir çalışma sürdürdü.

‘Cesur ve Güzel’in merakla beklenen yeni bölümü 9 Mart Perşembe günü saat 20:00’da Star TV’de ekrana gelecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.