Cesur ve Güzel zirvedeki yerini aldı

Ay Yapım imzalı, Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı Cesur ve Güzel dün akşam yayınlanan ikinci bölümüyle zirvedeki yerini aldı.

Dizi; Tüm Kişiler kategorisinde en çok izlenen yapım oldu. Cesur ve Güzel, Tüm Kişiler’de 7.08 reyting ve %16.99 izlenme payı ile bu kategoride tüm rakiplerini geride bıraktı.

Dizinin ikinci bölümü, AB izleyici kitlesinde 7.18 reyting ve %17.88 izlenme payı, ve 20+ABC1’de 7.8 reyting ve %18.15 izlenme payıyla ilk 100 sıralamasında ikinci oldu.

SOSYAL MEDYADA CESUR VE GÜZEL KONUŞULDU!

Cesur ve Güzel, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle sosyal medyada da övgü yağmuruna tutuldu. Cesur ve Güzel etiketi, Somera araştırma Şirketi’nin verilerine göre dün akşam Twitter’da en yüksek ileti sayısına ulaştı. #Cesur ve Güzel, 17 Kasım Perşembe günü toplam 29.478 ileti sayısına ulaşarak 1.sırada yer aldı. Tuba Büyüküstün etiketi ise Türkiye gündeminde 13 saat 20 dakika kalarak rekor kırdı.

Dizinin merakla beklenen ikinci bölümünde, Tedavi sürecinde Sühan’ın çiftliğinde yaşayan Cesur’un sırlarla dolu geçmişi ile ilgili bilinmeyenler su yüzüne çıkmaya başladı. Bölümde; Tahsin Korludağ’ın, Cesur’un ailesinin hayatını büyük bir oyunla çaldığı ortaya çıktı. Korludağ’dan intikam almak isteyen Cesur, kızı Sühan’ın ilgisini çekmeyi başardı. Cesur’un esrarengiz tavırlarından kuşkulanan Sühan ise onu takip ederek sırlarını çözmek istedi. Bölümün final sahnesinde, Cesur’u kız arkadaşı Banu’nun evinde kucağında çocuğuyla bulan Sühan adeta şoke oldu.

İşte çok konuşulan bölümün final sahnesi:

YouTube video

Ece Yörenç’in senaristliğini, Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği Cesur ve Güzel’in üçüncü bölümü 24 Kasım Perşembe günü ekrana gelecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.