Ceren Hindistan, Mustafa Sandal’la aşk yaşadığını kabul etti

Şarkıcı Mustafa Sandal’la samimi fotoğrafı ortaya çıkan oyuncu Ceren Hindistan, bugün katıldığı magazin programında aşk iddialarını doğrularken “Sosyal medyadan konuşmaya başladık daha her şeyin başındayız.” dedi.

Haziran ayında 10 yıllık eşi Emina Jahovic’ten ayrılan şarkıcı Mustafa Sandal, oyuncu Ceren Hindistan’la aşk yaşamaya başladı. Bugün Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa’ya konuk olan Ceren Hindistan, Sandal’la aşk yaşadığı kabul etti.

“MUSTAFA’YLA BİRBİRİMİZİ TANIMA AŞAMASINDAYIZ”

Mustafa Sandal’la samimi fotoğrafı ortaya çıkan Ceren Hindistan, sunucuların aşk sorularına şu sözlerle yanıt verdi: “Mustafa benim için değerli ve sevdiğim bir insan arkadaşız ve konuşuyoruz. Özel hayatı konuşmaktan yana olmadım ve birbirimizi tanıma aşamasındayız, görüşüyoruz, konuşuyoruz. Karşı tarafta (Mustafa Sandal) istemediği için beni bastırıyor bu konu ondan açıklayamıyorum. Mustafa’ya aşık olmayacak bir kadın tanımıyorum. Bu süreç birbirimizi tanıyarak özel şekilde kalsın istiyoruz.Sosyal medya üzerinden konuşmaya başladık. Orada tanışarak sonra konuşmaya başladık.”

blank
Mustafa Sandal’ın Ceren Hindistan’ı keserek paylaştığı fotoğrafı

“EMİNA, MUSTAFA İÇİN ÇOK ÖZEL BİR İNSAN”

Sunucuların ‘Sandal’ın boşandığı 10 yıllık eşi Emina’ya karşı bir şeyler düşündüğünü düşünüyor musun?’ sorusu üzerine konuşan Hindistan, “10 yıllık ilişki arada çocuk var aynı yastığa baş koyuyorsunuz. Ben kolay unutulacağını zannetmiyorum. Benim böyle kaygılarım yok. Emina onun için özel bir insan, aşkla evlendiği bir insan olduğunu düşünüyorum. Bu 5-6 ayda unutulacak bir şey değil. Ben her zaman arkadaş ve dost olarak Mustafa Sandal’ın yanında olacağım.

Mustafa Sandal ve Emina Jahovic

“EMİNA’DAN SONRA SAADETTİN SARAN’IN BEĞENİLERİ GERİ ÇEKTİM”

Emina Jahovic’in aşk yaşamaya başladığı Fenerbahçe’nin eski yöneticisi Saadettin Saran’ı takımına üye olduğu için tanıdığı söyleyen oyuncu, “Emina’yla sevgili olduktan sonra yanlış anlaşılmamak için sosyal medyadan yaptığım beğenilerin hepsini geri çektim.” dedi.

Emina Jahovic ve Saadet Saran’ın ilk fotoğrafı
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.