Ceren Cennet “Kördüğüm”

Ceren Cennet’in 2 Haftada 2 Milyon Erişim Başarısı!

TikTok ve YouTube platformlarında fenomen olan şarkısı ile dikkatleri üzerine çeken ‘’Ceren Cennet’’ilk şarkısı ‘’Kördüğüm’’ ile müzikseverlerle buluşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyor.

Sözü ve müziği ‘’Ceren Cennet’’e ait olan ‘’Kördüğüm’’ şarkısının düzenlemesi ise aynı zamanda şarkının prodüktörü olan sektörün değerli isimlerinden Erkan Şen imzası taşıyor.

2018 yılında YouTube ve çeşitli uygulamalarda şarkılarını paylaşarak kendi kitlesini oluşturmayı başaran ‘’Ceren Cennet’’, müzik kariyerine ise ilkokul yıllarında kendi sözlerini yazarak ve gitar çalmayı öğrenerek başladı.
Güçlü sesi ve yorumuyla sektöre iddialı bir giriş yapan ‘’Ceren Cennet’’in yeni şarkısı ‘’Kördüğüm’’ iki hafta gibi çok kısa bir sürede amatör haliyle YouTube’da 200 bin, TikTok’ta 2 milyon erişim sağladı.

Şarkının klibi ise başarılı yönetmen Emrah Bilge Boz yönetmenliğinde İstanbul Karaköy ve Florya Atatürk Ormanı’nda kalabalık bir ekip eşliğinde gerçekleşti. Ceren Cennet’in ‘’Kördüğüm’’ şarkısı Beyond Recordings etiketiyle tüm müzik platformlarında.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.