Ceren Çağlar: Hayatta olsaydı Barış Akarsu’yla düet yapardım

Şu sıralar yayınladığı ilk tekli çalışması “Allah’ın Cezası” ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan 23 Ocak 2000 doğumlu ünlü şarkıcı Ceren Çağlar, hayatta olsaydı Barış Akarsu’yla düet yapardım dedi.

Şu sıralar yayınladığı ilk tekli çalışması “Allah’ın Cezası” ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan 23 Ocak 2000 doğumlu ünlü şarkıcı Ceren Çağlar, hayatta olsaydı Barış Akarsu’yla düet yapardım dedi. Son dönemde “Allah’ın Cezası” isimli tekli çalışmasıyla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Ceren Çağlar, hayatta olsaydı Barış Akarsu’yla düet yapardım dedi.

Göksel’le aynı sahneyi paylaşmak isterdim!

Verdiği bir röportajda “Barış Akarsu en çok saygı duyduğum sanatçılardan bir tanesi. Yaşasaydı mutlaka onunla bir düet yapmak isterdim” ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı “Göksel ile bir gün aynı sahneyi paylaşıp, Peru’da bir klip çekmek istiyorum” diyerek hayallerinden bahsetti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.