Centilmen motosikletçiler Cognitiwe sponsorluğunda erkek sağlığına dikkat çekmek için bir araya geliyor

Dünya çapında şık giyimli binlerce klasik motosiklet severi bir araya getiren The Distinguished Gentleman’s Ride, 22 Mayıs Pazar günü 800 şehirle eş zamanlı olarak İstanbul’da, Cognitiwe’nin ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek. Setur Kalamış Marina’nın ev sahipliğinde ve Coffee Manifesto’nun desteğiyle düzenlenecek etkinlik, Türkiye’de prostat kanseri ve erkeklerin yaşadıkları ruhsal problemlerle ilgili farkındalık yaratarak, dünya çapındaki araştırmalara maddi destek sağlamayı hedefliyor.

Prostat kanserine ve erkeklerin yaşadıkları ruhsal problemlere ilişkin farkındalık yaratarak, tedaviye ilişkin çalışmalara maddi destek sağlamak amacıyla klasik ve nostaljik motosiklet severleri bir araya getiren The Distinguished Gentleman’s Ride, pandeminin gölgesinde geçen iki yılın ardından, bu yıl 22 Mayıs Pazar günü 100’den fazla ülkedeki yaklaşık 800 şehir ile birlikte İstanbul’da da gerçekleştirilecek. Cognitiwe ana sponsorluğunda düzenlenecek sürüşe 200’den fazla motosiklet tutkunu kadın ve erkek sürücünün en şık kıyafetleri ile katılması bekleniyor.

Erkek sağlığı için dünya çapında bir hareket olan The Distinguished Gentleman’s Ride’ın İstanbul ayağını desteklemekten memnuniyet duyduklarınıaktaran Cognitiwe Pazarlama Direktörü Selin Tuncay Filiz “Her ne kadar Cognitiwe’de kadın-erkek çalışan oranı dengesini gözetsek de, bilişim sektörü ve bilgi teknolojileri tabanlı olan Türk start-up ekosistemi erkek ağırlıklı. Bilgi ve iletişim teknolojileri sektöründeki tüm klasik ve nostaljik motosiklet severleri bizimle birlikte bu keyifli sürüşte yer almaya ve erkek sağlığı çalışmaları için bağış toplamaya davet ediyoruz”dedi.

Mad Men dizisinin ana karakteri Don Draper’ın Matchless motosikleti üzerindeki şık halinden ilham alan The Distinguished Gentleman’s Ride, ilk kez 2012 yılında Avustralya’nın Sidney kentinde gerçekleştirildi. Dünyada önde gelen erkek sağlığı fonu olan Movember Foundation yararına düzenlenen etkinlikler ile bu güne kadar 32 milyon dolardan fazla bağış toplandı.2014 yılından bu yana İstanbul’da da düzenlenen etkinliğe, konsepti doğrultusunda sadece klasik ve klasik görünümlü motosikletler ile scooter’lar katılabiliyor. Sürücülerin ücretsiz olarak katılabileceği bu etkinlikte, erkek sağlığı için bağış toplamak isteyen sürücüler kendi sayfaları oluşturabiliyor. The Distinguished Gentleman’s Ride etkinliğine katılım ve detaylar için dgristanbul sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.