Cenk Eren’in merakla beklenen ‘Repertuvar-Ferdi Özbeğen Şarkıları’ albümü çıktı

Tüm hazırlıkları tamamlanan ‘Repertuvar-Ferdi Özbeğen Şarkıları’ albümü Cenk Eren’in yorumuyla 8 Aralık tarihinde tüm müzik marketlerde ve dijital platformlarda satışa çıkıyor.

blank

Cenk Eren, ‘Repertuvar’ başlığı altında yaptığı proje albümler çalışmasında geçtiğimiz yıl ilk olarak ‘Tanju Okan Şarkıları’ projesi ile müzik marketlerde yer almış ve yılın en iyi proje albümlerinden birine imza atmıştı. Ünlü sanatçı, ‘Repertuvar’ serisinde bu kez, ‘Ferdi Özbeğen Şarkıları’nı yorumladı. 8 Aralık tarihinde Şafak Karaman Production etiketi ile tüm müzik marketlerde yerini alacak olan albümde Cenk Eren, Ferdi Özbeğen’in 10 hit şarkısını yorumladı. Ferdi Özbeğen diskografisinden özenle seçilen 10 eser yeni projenin yılın en iyi albümlerinden biri olacağının da habercisi… Aranjörlüğünü Sarp Özdemiroğlu’nun yaptığı albüm soundunda eserlerin Ferdi Özbeğen tarafından yorumlanan orjinal hallerine de sadık kalındı. Albüm fotoğrafları Mustafa Nurdoğdu’ya ait. Kapak tasarımları ise Geomim ekibi tarafından yapıldı… Albümün ilk klibi sözlerini Ülkü Aker’in yazdığı ‘O Günler’ şarkısına çekilecek.

YouTube video

Akustik soundun hakim olduğu albümde yer alan şarkılar ise şöyle sıralanıyor;

1-O Günler
2-Kandil
3-Yok Yok Yalan Deme
4-Bir Şarkımız Vardı
5-Dilektaşı
6-Ağla Halime
7-Seninle Aşkımız Eski Bir Roman
8-Söyleyemedim
9-Büklüm Büklüm
10-Satmışım Anasını

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.