‘Cenk Eren Repertuvar Selda Bağcan Şarkıları’ dijital platformlarda ilk sıraya yükseldi

Eğlence ve sahne dünyasının sevilen ismi Cenk Eren, Tanju Okan ve Ferdi Özbeğen şarkılarını seslendirdiği “Repertuvar” projeleri serisindeki başarısını bu kez ‘Selda Bağcan Şarkıları’nda gösterdi.

Yapımcılığını ve prodüktörlüğünü usta sanatçı Selda Bağcan üstlendiği ‘Cenk Eren Repertuvar Selda Bağcan Şarkıları’ albümü dijital platformlarda en çok indirilen şarkılar listesinde ilk sıraya yükseldi.

blank
Cenk Eren

Cenk Eren, aylarca tarihe tanıklık etmiş şarkılardan oluşan Selda Bağcan şarkılarının özenle seçerek, yine bir yıla yakın gibi uzun süren stüdyo çalışması ile geçtiğimiz hafta müzikseverlerle buluşturduğu ‘Cenk Eren Repertuvar Selda Bağcan Şarkıları’ şimdiden müzik otoriteleri tarafından yılın en iyi albümlerinden biri olarak gösteriliyor. Tüm radyo ve müzik listelerinde de hızla yükselişte olan albümün ilk konseri için ise kolları sıvayan Cenk Eren, çok özel repertuvarı ile sevenleriyle buluşacak. Bu albümde her şeyi ince eleyip sık dokuyan Cenk Eren, albüm çalışmasında stüdyoda sabahladığını ve hayatının albümü olduğunu dile getirdi.

YouTube video

Cenk Eren, yeni projesi, ‘Cenk Eren Repertuvar Selda Bağcan Şarkıları’ nı ilk defa 10 Ocak Cuma günü İstanbul Bostancı Gösteri Merkezinde vereceği büyük konserinde seslendirecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.