Cenk Eren Maltepe Park AVM’de sevenleriyle buluştu

Gerçekleştirdiği organizasyonlarla ziyaretçilerine unutulmaz günler yaşatan Maltepe Park Alışveriş Merkezi, Dünya Kadınlar Günü’nü muhteşem bir etkinlikle kutladı.

Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, Türk müziğinin güçlü sesi Cenk Eren Maltepe Park AVM’de sevenleriyle buluştu.

Sahnesi, şarkıları ve keyifli sohbetiyle sanat dünyasının en sevilen isimlerinden biri olan Cenk Eren, ‘Kadınlar özel, bu şarkılar kadınlara özel” diyerek Ferdi Özbeğen’in unutulmaz eserlerini seslendirdi.

Kadınlara bir gün değil her gün değer verilmesi gerektiğini söyleyen Cenk Eren, “Kadınlara bizi doğuran, bizi karnında taşıyan varlıklar olarak bakmak lazım. Ona göre de hayatımızın sonuna kadar saygı duymamız gerek” dedi. Sanatçı, “Hayatınızdaki en değerli kadın kim” sorusuna ise “Annem” yanıtını verdi.

Bir hayranı Cenk Eren’e “Anneniz dahil hiçbir kadından dayak yediniz mi” diye sordu. Annesinden dayak yediğini itiraf eden Eren, “Annemden terlik yedim. Terlik konusunda çok iddialıydı annem. Hatta büyüyünce kadar terlikleri yedim. Ama iyi ki yemişiz. Annelerimizden terlik yemesek bugünlerin tadına varamazdık” diye konuştu.

Cenk Eren, “Genelde hanımları hep çiçekle anlatırlar. Size desek ki hanımları bir yemekle anlatın. Hangi yemekle tarif edersiniz” sorusuna ise “Türlü” deyince herkesi güldürdü.

Hayatında en önemli kadının annesi olduğu belirten Cenk Eren, “Üç sene önce annem beni en son Kadınlar Matinesi’nde izlemeye gelmişti. O anı hiç unutmuyorum. Artık gelemiyor yatakta çünkü. Tekrar onun gelmesini isterdim. Her kadınlar matinesine gittiğimde gözüm annemi arıyor” sözleriyle sevenlerini duygulandırdı.

Bugüne kadar oyunculuktan uzak duran Cenk Eren, “Dizi ve sinema düşündüm ama onlar beni düşünmedi. Bu aralar hayatımda daha çok müzik olacak” dedi.

En sevdiği şarkıcıların Ajda Pekkan ve Nükhet Duru olduğunu açıklayan Cenk Eren, kadın oyunculardan da Nurgül Yeşilçay’ı çok beğendiğini belirtti.
Özel hayatıyla ilgili soruları da yanıtlayan Cenk Eren, “Bugüne kadar ünlü bir kadınla aşk yaşadınız mı” sorusunu “Yaşamadım. Allah korusun” sözleriyle yanıtladı.

İmza günlerinin kendisi için çok önemli olduğunu dile getiren Cenk Eren, “Sevenlerimle bir arada olmayı onlarla sohbet etmeyi çok seviyorum” dedi. Etkinlik alanında yoğun bir kalabalığın karşıladığı Cenk Eren, söyleşi sonunda sevenleriyle bol bol selfie yaptı.

Ardından da Repertuvar Ferdi Özbeğen isimli albümünü hayranlarına imzalayarak hediye etti.

Maltepe Park yönetiminden Özgecan Yaşat sanatçıya AVM adına bir kol düğmesi hediye ederek bu özel günde birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.