Cenk Eren: Linçlerimden biri olarak tarihe geçti

Şarkıcı Cenk Eren geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşı Pınar Altuğ’nun fotoğrafına etek boyu ile alakalı yorum yapmış yorum sonrasında takipçilerin eleştirilerine maruz kalmıştı. Eren’den o yorumlara yanıt geldi.

Ünlü şarkıcı Cenk Eren, Hürriyet Gazetesi’nden Tülay Demir’in sorularını yanıtladı.

Cenk Eren, geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Pınar Altuğ Atacan’ın kişisel Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafa yaptığı “Yok kardeşim, kadının dolabında uzun etek yok” yorumuyla tepki çekmişti. Eren, Tülay Demir’e verdiği röportajda, bu konu hakkında da açıklama yaptı.

Cenk Eren, şunları söyledi:

Çok eski, 16-17 yaşlarındaki bir fotoğrafını paylaşmış Instagram’da. Ben de altına “Yok kardeşim, kadının dolabında uzun eteği yok” yazdım. Mesajın devamına gülücükler, kalpler, öpücükler koydum. Şaka yapıyorum ya… Bunu magazin siteleri aldı, yanındaki öpücükleri, gülücükleri kaldırdı, “Dolabında uzun etek yok” kısmını verdi.

Sonrası benim ne yobazlığım kaldı ne rezilliğim. Pınar bir taraftan açıklama yapıyor, ben bir taraftan ama dinletemiyoruz ki derdimizi.

Ben yorumu yazdıktan sonra Pınar telefon açtı, “Ne manyaksın” dedi gülerek hatta. Ama aradan 10 dakika geçti, sosyal medyada kıyamet kopuyor. Ama durduramadık insanları. Sonunda dedim ki “Pınar yandım. Sen mini eteğini giy de konsere gel bari”… (Gülüyor) Bu da linçlerimden biri olarak tarihe geçti.

blank

https://www.youtube.com/watch?v=nbxS6w7nqyg&t=936s

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.