Cenk Eren konser serisine devam ediyor

Yoğun istek üzerine TİM’de konser verecek…

Tanju Okan, Ferdi Özbeğen ve son olarak Selda Bağcan şarkılarını seslendirdiği “Repertuvar” proje albümlerindeki güçlü yorumculuğuyla müzik severlerden büyük beğeni toplayan Cenk Eren konser serisine devam ediyor.

Geçtiğimiz ay Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği biletleri günler öncesinden tükenen konseri ardından arka arkaya teklifler alan Cenk Eren prodüktörlüğünü Selda Bağcan üstlendiği “Repertuvar Selda Bağcan” albümüyle de müzik marketlerde en çok satanlar listelerinde ilk sıra da olmanın da keyfini yaşıyor. Yoğun istek üzerine Cenk Eren proje albümlerinin konser serisinde bu sefer 13 Mart Cuma gecesi Maslak TİM’de konser verecek.

https://www.youtube.com/watch?v=nbxS6w7nqyg&t=936s

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.