Cenk Eren: Bir kadın boş yere gitmez

İstanbul gecelerinin nabzı Kalamış Paysage Restaurant farkıyla bu Cuma Cenk Eren sahnesiyle attı.

Canlı müziğin adeta değişmez ismi Cenk Eren, ilk defa sahne aldığı Kalamış Paysage Restaurantta şarkılarına eşlik eden hayranlarıyla da farkını ortaya koydu.

Popüler parçalarla sahnesine başlayan ünlü sanatçı , konuklarını ilk andan itibaren coşturarak danslarıyla kendisine hayran bıraktı.
Dinleyenlerine müthiş bir müzik şöleni yaşatırken, Kayahan, Tanju Okan gibi ustaların eserlerini seslendirip konuklarından tam not aldı.
Yoğun istek üzerine seslendirdiği “Kadınım” şarkısının ardından; “Bence giden bir kadına yazılan en güzel şarkıdır. Bir kadın boş yere gitmez”
Ünlü sanatçının geceyi bitirmesine izin vermeyen hayranları ise yaklaşık 3 saatlik capcanlı sahne performansına hayran kaldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.