Cengiz Ünder, Juventus’a Merih Demiral’ın yanına gidiyor

İtalyan devi Juventus’un, Roma’da forma giyen milli futbolcumuz Cengiz Ünder ile ilgilendiği iddia edildi. Yıldız futbolcunun talipleri arasında Bayern Münih ve Leipzig gibi kulüpler de yer alıyor.

Roma’da forma giyen milli futbolcumuz Cengiz Ünder için İtalya’dan flaş bir iddia ortaya atıldı.

Çizme basınında yer alan habere göre; Juventus’ta Maurizio Sarri’nin Cristian Romero’yu gözden çıkardığı ve Cengiz Ünder transferi için oyuncunun Roma’ya önerileceği kaydedildi. Juventus ile Roma’nın gelecek hafta bir görüşme yapacakları ve resmi teklifini iletileceği belirtildi. Eğer Cengiz, Juventus’a imza atarsa Merih Demiral ile aynı formayı giyecek. Sakatlığı sebebiyle bu sezon Roma’da 20 maça çıkabilen Cengiz, 3 gol attı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.