Cengiz İmren: Kadınsız hayat boş hayat

Cengiz İmren, İzmir’de sahne aldı. Şarkılarıyla İzmirlilere keyifli bir gece yaşatan sanatçı, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yeni seslendirdiği ‘Arz Ederim’ şarkısı ile ilgili konuşan İmren, “Bu yıl çıkardığımız dördüncü şarkımız. Türk halkının çok sevdiği hicaz makamında bir şarkı yaptık” dedi. Yeni projelerin arkasının kesilmeyeceğini söyleyen İmren, “3 ayda bir yeni şarkı çıkarıyorum. İnşallah bu ramazan ayında da sizlerin de tanıdığı sanatçılarla düetlerim olacak. Ayrıca yabancı şarkıcılarla da düet yapmak isterim. Sürprizlerin de şarkıların da arkası kesilmeyecek. Yetenekten sonra aşk mı olur, ayrılık mı olur bilemem. Bazen yaşanmışlıklar da kaleme dökülür. Aşkı biliyorsan, ayrılığı da biliyorsan şarkılar yazabilirsin” diye sözlerine devam etti.

“Arabesk yaşam biçimidir”

Geçtiğimiz günlerde arabesk parça okuyanlarla ilgili çeşitli açıklamalarda bulunan İmren, “Arabeskin bir yaşam biçimi olduğunu daha önce de söyledim. Rahmetli Bergen’in filminden dolayı bu tür konular gündeme geliyor. Bir sürü arabesk söyleyen şarkıcı var. Ben söylediklerimi tekrar ediyorum. Kimse üzerine alınmasın ama almak istiyorsa da alsın. Arabeskin bir yaşam biçimi olduğunu ve bunu ancak yaşayan insanların ifade edebileceğini, hissettirebileceğini söylemiştim. O manikürlü, bu pedikürlü derken bunları mecazi anlamda kullandım. Çünkü arabesk, acı ve isyan müziğidir. Sahnenin kadını erkeği yoktur. Kadın sanatçılarımız da mutlaka iyi oldukları için sahne alıyorlar. Hakkını kim veriyorsa sahne yapacaktır. Kadınsız hayat boş hayat” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.