Cemiyetin yeni habercisi Rose Dergisi

Türkiye’deki cemiyet dergiciliğine yepyeni bir soluk getirmeye hazırlanan Rose Dergisi, yayın hayatına başladı.

Deneyimli gazeteci Kamil Özet’in Genel Yayın Yönetmenliği’ni üstlendiği dergi, başarılı kadrosu, zengin içeriği ve kaliteli baskısıyla, bilinen cemiyet dergilerinin bir adım ötesinde. Ocak sayısıyla okucuyla buluşan Rose Dergisi’nin ilk ayki özel konuğu cemiyet hayatının en gözde isimlerinden Yasemin Özilhan’ın Kemer Country Atlı Spor’da gerçekleşen fotoğraf çekimi ve hiçbir yerde yayınlanmamış çok özel röportajı oldu. Seyahat, moda, davetler, özel röportajlar, sürpriz konular ve konuklarıyla cemiyet haberciliğinde yeni bir çığır açan Rose Dergisi, bugün itibariyle raflarda yerini aldı. İlk sayısıyla rakiplerine açık ara fark atan Rose Dergisi, 130 sayfalık zengin içeriği ve dergiciliğe getirdiği yeni bir boyutla piyasadaki rakiplerinin çoktan önüne geçti. Cemiyet ve iş dünyasından kimsenin bilmediği ayrıntılar, görkemli davetler, güzellik, moda, estetik, seyahat, kadın sağlığı, golf, kültür-sanat, sinema ve daha başka konular bu ay Rose Dergisi’nde.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.