Cemil İpekçi’den Hadise’ye sert sözler!

Ünlü modacı Cemil İpekçi, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa ve Magazin D programlarının Haber Müdürü olan Asiye Acar’ı Bodrum’daki moda evinde misafir etti. İpekçi, Hadise ve Gülşen’in tepki çeken kostümleri hakkında açtı ağzını yumdu gözünü.

Modacı Cemil İpekçi, Kanal D’deki ‘2. Sayfa’ programına konuk oldu. Bodrum’daki moda evinde Asiye Acar’ın sorularını yanıtlayan İpekçi, Hadise ve Gülşen’in çok konuşulan kıyafetlerini yorumladı:

“Dünyada çıplaklığa doğru gidiş var. Ajda Pekkan’ın geçen gün yeni elbisesini gördüm. Mayo, üstünde şifon bir şey var. Orası sahne, birçok şey giyebilirsiniz. Ajda’ya yakışıyor ama giymese daha güzel olurdu. Onun vücudunu teşhir etmeye ihtiyacı yok.

Gülşen’i beğenmedim. Ben eğer konsere gidiyorsam, sesini dinlemeye gidiyorumdur yoksa gider plajda seyrederim. Adı üstünde Hadise… Beğenenleri vardır, kimi istiyorsa taklit etsin. Benden ırak Cennet’e direk olsun.

Defterimde yok öyle biri… Benim için terbiye çok önemli. Ben hakiki sanatçılarla çalıştım, 500 yıl sonra adı yazılacak insanlarla çalıştım. Hadise beni hiç alakadar etmiyor.”

YouTube video

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.